DILEK LIVANELI Fundraiser

Yeni atanacak öğretmen adaylarına bir sürpriz hazırladık!Avrupa Uluslararası Lider Kadın ödülünü kazanan Dilek Livaneli, Samsun’a bağlı Kumköy köyündeki öğretmenliği sırasında, enerjik, umutlu, yaratıcı ve örnek fikirleriyle köydeki öğrenciler ile köy kadınlarını ilk kez uçağa bindirip, operayı tanıtan bir öğretmen.Dünya’nın en iyi 50 öğretmeni arasına seçilen ilk Türk öğretmeni Dilek Livaneli, mesleğinde kazandığı deneyimlerini paylaşacağı ve “Bir Dilek Yetmez” kitabından örnekler ile, yeni atanacak öğretmen adaylarına; eğitime ve kitaba önem veren bizlere ilham kaynağı olacağı sunumuna sizleri de bekliyoruz.3 Nisan Pazar, 2022. Türkiye saati ile 19:00-20:00 saatleri arasında Zoom üzerinden planlanan toplantıya katılım sınırlı sayıda olacağı için, katılmak isteyen tüm arkadaşların bu linkten kayıt olmaları gerekmektedir:https://bit.ly/3IMXmakRenkli ve enerji dolu bir sohbette görüşmek üzere!Sunum saatleri Amerika için:12:00 Eastern Standard Time11:00 am Central Standard Time10:00 am Mountain Standard Time09:00 am Pacific Standard Time”.We have sent 1500 “1 Dilek Yetmez” books to Teacher Candidates at Universites! Here link below :https://www.youtube.com/watch?v=0Wnf0GHMhFQYou can find another details such as donation link :https://bridgetoturkiye.org/btf-s-friends-of-1dilekyetmez/

Pages that may interest you

ahbap-iyi-edenler

Ahbap Iyi Edenler

9 ay boyunca 43 üniversite öğrencisiyle 17 ilk ve orta okul öğrencisine burs desteği sağlayan Bridge to Turkiye Fund‘a teşekkür ederiz. #iyiedenler

Ramazan Bayramı

HAPPY RAMAZAN BAYRAMI TO ALL

Our mission has always been to support students on their path to learning and educational growth, and each Bayram, we are thrilled