Anneler Gününe Özel Hayata Dair Sohbetler

Anneler Gününe Özel Hayata Dair Sohbetler

BTF Leader Sule Kivanc-Ancieta will join Radio Anatolia program to celebrate mothers day who supports the education of children with the love of motherhood. You can join our event on Instagram : @radioanatolia Los Angeles 1PM Chicago 3PM New York 4PM Turkey...
International Day of Education

International Day of Education

Education is a human right. Happy International Education Day to all! Bir çocuğun en temel hakkı eğitimdir. İyi bir eğitim insanlığın ve dünyanın kaderini değiştirecek tek kalemdir. Uluslararası eğitim günümüz kutlu olsun. ?✏️?? #educationday #school #bridgetotürkiye...
International Day of Education

International Day of Education

Education is a human right. Happy International Education Day to all! Bir çocuğun en temel hakkı eğitimdir. İyi bir eğitim insanlığın ve dünyanın kaderini değiştirecek tek kalemdir. Uluslararası eğitim günümüz kutlu olsun. ?✏️?? #educationday #school #bridgetotürkiye...
International Day of Education

International Day of Education

Education is a human right. Happy International Education Day to all! Bir çocuğun en temel hakkı eğitimdir. İyi bir eğitim insanlığın ve dünyanın kaderini değiştirecek tek kalemdir. Uluslararası eğitim günümüz kutlu olsun. ?✏️?? #educationday #school #bridgetotürkiye...
International Day of Education

International Day of Education

Education is a human right. Happy International Education Day to all! Bir çocuğun en temel hakkı eğitimdir. İyi bir eğitim insanlığın ve dünyanın kaderini değiştirecek tek kalemdir. Uluslararası eğitim günümüz kutlu olsun. ?✏️?? #educationday #school #bridgetotürkiye...
Loading...